Tururi ghidate, cu intrarea gratuită, la o expoziție cu fragmente din istoria...

Tururi ghidate, cu intrarea gratuită, la o expoziție cu fragmente din istoria cartierului Elisabetin

0
DISTRIBUIȚI

Expoziția temporară „Patrimoniul sub reflectoare Timișoara – Cartierul Elisabetin și Netti dr. Diel – O lume într-un cufăr”, deschisă la Muzeul Național al Banatului, se va închide la sfârșitul acestei luni.

Pân la sfârșitul lunii, muzeul oferă celor intersați să cunoască mai îndeaproape istoria acestui cartier istoric al orașului cinci tururi ghidate, cu durate de 40 de minute fiecare, în care muzeograful Marius Cornea reînvie viața de zi cu zi a locuitorilor din Elisabetin în perioada „Belle Époque” și în anii interbelici cu amintiri păstrate în pagini de jurnal, povești interesante și inedite din lumea Timișoarei de altădată, ilustrate de obiectele expuse.


Vizitatorii vor avea ocazia să afle detalii și despre clădiri de patrimoniu mai puțin cunoscute din Elisabetin, care au conferit identitate cartierului.

Tururile ghidate sunt programate vineri, 16 aprilie, marți, 20 aprilie, joi, 22 aprilie, marți, 27 aprilie și joi, 29 aprilie, la ora 13,00, iar cei interesați se pot înscrie completând acest formular. Intrarea este liberă, numărul fiind limitat la nouă participanți pentru fiecare tur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.