Un nou capitol în odiseea cinematică a proiectului timișorean Thy Veils: „Towering...

Un nou capitol în odiseea cinematică a proiectului timișorean Thy Veils: „Towering The Void”

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul timișorean Thy Veils a lansat un nou video din universul Neoradiant, „Towering the Void”, care reprezintă un parcurs cinematic sci-fi ce traversează elemente suprarealiste, cosmice și abstracte inserate prin crâmpeie de secvențe realiste.

O producție cinematică de înaltă rezoluție, Towering The Void este un flux al conștiinței ce are la bază două poeme. Primul este opera maestrului zen Tessho care, potrivit traditiei, a scris un poem când era pe patul de moarte. Încărcate cu spiritul său, versurile maestrului contemplau viața scursă deja și, totodată, rămâneau o ultimă expresie a esenței realității către ucenicii săi. Al doilea poem a fost scris de Mahmud Shabistari, unul dintre cei mai renumiți poeți Persani ai secolului 14.


Prin operele sale, autorul a construit o punte de legătură coerentă între poezia persană a „Școlii Iubirii” și lucrările metafizice și gnostice din care s-a constituit ulterior școala „Unicităţii Fiinţei”.

Thy Veils – Alira Mun și Daniel Dorobanțu

Albumul proiectului timișorean Thy Veils numit Neoradiant a fost lansat în urmă cu doi ani. Universul Neoradiant este în continuă expansiune. Iar Silver Tree, piesă la care au participat Daniel Dorobanțu (electronică, producție), Alira Mun (voce, versuri) și Attila Lukinich (mixaj, mastering), a fost lansată la începutul acestei luni, în cadrul compilației ZWEI a casei de discuri timișoreane Psihodrom Records.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.