Un tânăr în vârstă de doar 28 de ani a murit după...

Un tânăr în vârstă de doar 28 de ani a murit după ce autocamionul pe care-l conducea s-a răsturnat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-21443245">

Un șofer în vârstă de 28 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce autocamionul pe care îl conducea, și care transporta produse alimenare, s-a răsturnat pe centura Aradului (autostrada A11, care face legătura între A1 și DN7). Accidentul s-a petrecut în jurul orei 1:00.

„Din primele cercetări, polițiști au stabilit că la volan se afla un bărbat de 28 de ani, din județul Bihor, care conducea un autocamion din direcția A11 către DN7. La sensul giratoriu, în urma efectuării virajului pentru ieșirea de pe autostradă, autocamionul s-a răsturnat, bărbatul fiind proiectat în afara acestuia. În urma impactului bărbatul a decedat, acesta se afla singur în autocamion”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.