Urmărire cu focuri de armă în Timiș, în miez de noapte. Mașina...

Urmărire cu focuri de armă în Timiș, în miez de noapte. Mașina fugarilor, oprită după aproape 10 kilometri

0
DISTRIBUIȚI

Noaptea trecută, în jurul orei 2.30, polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției orașului Recaș au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe raza localității Recaș, în vederea stabilirii scopului prezenței pe raza localității, date fiind restricțiile impuse de pandemie.

„Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor polițiștilor și și-a continuat deplasarea, polițiștii pornind în urmărirea autoturismului.


Autoturismul a mărit viteza de deplasare, astfel că s-a continuat urmărirea acestuia, polițiștii fiind nevoiți să folosească armamentul din dotare, fiind efectuate mai multe focuri de avertisment și în direcția autovehiculului reușind-se avarierea cauciucurilor de la ambele roți din spate. Cu toate acestea s-a continuat deplasarea pe DJ 609 E, cu roțile pe jante, iar la intrarea in localitatea Herneacova, autoturismul a părăsit carosabilul rulând pe un drum agricol încă un kilometru, ulterior oprindu-se într-o zonă cu noroi. Cei doi ocupanți au coborât din autoturism și au fugit în vegetația din apropiere, iar după efectuarea unor noi somații s-a reușit imobilizarea unui tânăr de 23 ani din Timișoara. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Timiș

În cauză s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute conducere fără permis de conducere și a conducere sub influența alcoolului. De asemenea acesta a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 500 de lei. Cu ocazia evenimentului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. În prezent se fac verificări în vederea depistării celui de-al doilea ocupant al autovehiculului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.