ASU Politehnica, încrezătoare în puncte contra Rapidului la Buftea. Dan Alexa: „Va...

ASU Politehnica, încrezătoare în puncte contra Rapidului la Buftea. Dan Alexa: „Va fi un altfel de ritm”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SEBASTIAN TATARU / SPORTPICTURES

ASU Politehnica şi-a revenit psihic după o serie neagră şi vrea acum să lege victoriile în play-off-ul Ligii 2. Bănăţenii dau piept cu Rapid, ocupanta locului 2, în deplasare, după ce giuleştenii s-au impus în duelurile programate în acest sezon la Timişoara. Dan Alexa şi-a mai recuperat din jucătorii indisponibil în rundele trecute, dar se confruntă şi cu absenţe de lungă durată.

Un succes joi ar însemna o premieră pentru alb-violeţi în întreg sezonul, adică trei victorii la rând în Liga 2, după ce echipa şi-a revenit prin succesele consecutive cu acelaşi scor, 2-1, pe teren propriu în compania Dunării şi a liderului din Craiova.

„Întâlnim o echipă care e pe loc direct promovabil, o echipă formată din jucători foarte buni, care pot să facă diferenţa în orice moment.


Au dovedit-o şi la Timişoara, în patru-cinci minute au reuşit să întoarcă soarta jocului. Au jucători care dacă au spaţii pot să decidă un joc. Sunt şi organizaţi pe faza defensivă. Exceptând ultimul lor joc, de la Călăraşi, au fost echipa care a primit foarte puţine goluri. Este una dintre favoritele la promovare, dar mergem încrezători la Bucureşti, pentru că venim după două victorii, vrem să obţinem maximum din jocul acesta. Pentru noi este important să avem o organizare foarte bună, determinare şi curaj în momentul în care avem mingea. Va fi un meci greu, clar. Jucăm şi în nocturnă, va fi un altfel de ritm faţă de un meci pe care l-am juca mai devreme. Meciurile în nocturnă îţi dau poftă, îţi dau prospeţime, îmi doresc să ne ridicăm la nivelul jocului şi să ne întoarcem victorioşi”, a declarat Dan Alexa.

„Chirurgul” nu mai poate miza pe Hindrich şi Cioinac în această stagiune, în schimb, Romario Rus şi Stjepan Plazonja sunt apţi după problemele medicale avute şi se vor afla mai mult ca sigur mâine în autocar. „Cred că va fi cu siguranţă un meci bun, suntem 100% concentraţi, ne aşteptăm la un meci bun, Rapid e o echipă foarte bună. De asemenea, noi avem două victorii la rând, suntem plini de încredere şi vrem să câştigăm… Atmosfera e foarte bună după aceste două victorii şi cu siguranţă mergem cu un moral bun acolo”, a spus Plazonja, vârf croat cu patru goluri în ediţia 2020-21 a Ligii 2.

Meciul Rapid Bucureşti – ASU Politehnica Timişoara se dispută joi, 13 mai, de la ora 20.30 (transmis de Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport +), pe stadionul CNAF (iarbă) din Buftea, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii 2. Giuleştenii sunt pe 2, cu 46 de puncte, în timp ce alb-violeţii se clasează pe 5, cu 39 de puncte contabilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.