Bănățeanca Alina Celia Cumpan se află în topul cărților bestseller de peste...

Bănățeanca Alina Celia Cumpan se află în topul cărților bestseller de peste ocean cu noul ei volum de poezii

0
DISTRIBUIȚI

Noul volum de poezii al scriitoarei bănățence Alina Celia Cumpan, care din 2010 trăiește în Chicago, „Immigrant of the Planet” se regăsește în topul bestseller Amazon la nu mai puțin de trei categorii: European Poetry, Contemporary Poetry și Women’s Poetry.

Noul volum al cărășencei născută în Oravița, care a copilărit în satul Mercina (din comuna Vărădia), a fost lansat în luna aprilie a acestui an la editura americană Fig Factor Media Publishing și se bucură de un success deosebit.

Născută în data de 9 iunie 1983, Alina Celia Cumpan a absolvit Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Comunicare din Timișoara și Facultatea de Științe conomice și Admisitrative din Reșița.


De-a lungul anilor, a semnat editoriale pentru diferite publicaţii din țara noastră și a înființat în 2008 Festivalul Naţional Studenţesc de Poezie „Ion Chichere”.

Stabilită din 2010 în Chicago, este președintă a Societății AUTENTIC de Limba și Cultura Română din Chicago, membră a cenaclului Retro din aceeași metropolă și un promotor activ al limbii românești de peste ocean.

Alina Celia Cumpan a debutat literar la Reşiţa, în anul 2007, cu volumul de versuri „Între două lumi şi mine“. A urmat în 2015 „Har risipit“ (ediție bilingvă romînă – engleză) și „Selfie Altruist“, volum de versuri lansat cu patru ani în urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.