Bucurie, optimism și bună dispoziție în noul single lansat de formația timișoreană...

Bucurie, optimism și bună dispoziție în noul single lansat de formația timișoreană The Other You

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană The Other You a lansat videoclipul piesei Summer Rain, o compoziție care se vrea a fi un apel la bucurie, optimism și bună dispoziție.

„Cândva prin vara anului 2019 am ieșit în natură pentru a ne bucura de un weekend de compus. În timp ce eram acolo, vremea s-a stricat dintr-o dată și a început să plouă foarte puternic. Iar după jumătate de oră iar a ieșit Soarele. Asta a fost scânteia care a “aprins” inspirația.  Așa a apărut ideea piesei “Summer Rain”. Atunci au apărut primele note din intro și primele acorduri. Chitaristul nostru Armin Fatol avea versurile pentru o altă piesă, iar ele au fost adaptate și modificate de Mely, solista noastră. Practic, în câteva momente de inspirație am compus această piesă veselă, pe care am dezvoltat-o ulterior natural și fără efort.


În versurile noastre se simte mult optimism. Noi ne dorim să transmitem prin muzica noastră inspirație, sprijin, suport, pentru diverse situații emoționale în care fiecare dintre noi ne găsim, în diverse situații din viață. Nici “Summer Rain” nu face excepție. Vrem să transmitem optimism și bună dispoziție. Noi cu siguranță ne-am bucurat compunând și cântând această piesă, iar dacă reușim să transmitem un gram din această bucurie și celor care ne ascultă, noi considerăm că ne-am făcut treaba cu succes. De asemenea, considerăm că un “apel la bucurie” este necesar în general, dar cu atât mai mult în perioada aceasta pe care o trăim cu toții de mai bine de un an. Noi suntem optimiști însă și sperăm ca în curând să fie posibil să ne revedem live cu cei care ne apreciază muzica“, spun componenții trupei.

Formația alcătuită din Melania Jurchiță (voce), Iustin Negru (chitară electrică), Armin Fatol (chitară acustică), Gabi Adorian (clape) și Alex Duță (tobe) a susținut primul concert în luna octombrie  anului trecut și a lansat deja câteva single-uri care s-au bucurat de o primire entuziastă din partea melomanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.