Cartierul Kuncz din Timișoara, curățat de aproape 1.000 de tone de deșeuri

Cartierul Kuncz din Timișoara, curățat de aproape 1.000 de tone de deșeuri

1
DISTRIBUIȚI

Un munte de gunoaie, asta se găsea în cartierul Kuncz la începutul acestui an. Nu mai puțin de 925 de tone de deșeuri au fost ridicate în ultimele două luni de pe terenurile publice din acest cartier, cele mai multe din zona bisericii.

Acțiunea din Kuncz a fost rezultatul unei colaborări între departamentele Primăriei Timișoara, Retim și Poliția Locală Timișoara.

Întreaga operațiune a costat municipalitatea timișoreană sute de mii de lei din bani publici, însă cartierul Kuncz este acum, după Paști, unul mult mai curat.


Iar polițiștii locali se vor îngriji ca el să rămână așa și vor amenda drastic persoanele care vor mai abandona ilegal gunoaie pe domeniul public.

„Și voi, timișorenii, puteți contribui la o Timișoară curată. Puteți economisi milioane de lei anual din bugetul primăriei, bani pe care municipalitatea îi poate folosi, de exemplu, la o salubrizare stradală mai bună dacă duceți mobila veche sau deșeurile din construcții la cele patru puncte de colectare ale RETIM Ecologic Service SA, unde le puteți depozita gratuit”, au transmis reprezentanții municipalității.

În cazul unor cantități mai mari, puteți apela contra cost la Retim pentru transportul și gestionarea acestor deșeuri.

Detalii despre punctele de colectare ale Retim care preiau gratuit anumite tipuri de deșeuri găsiți aici: https://retim.ro/utile/puncte-de-colectare/.

1 COMENTARIU

  1. Sunteți penibili cu apelurile astea la spiritul civic al timisorenilior. Că doar nu vin cetățenii cu sacul de gunoi menajer până în Kuncz. 1000 de tone înseamnă sute de camioane pe care le-a văzut lumea și se știe cine sunt. Așa că, ori faceți o anchetă jurnalistică, ori scutiți-ne de articole de doi bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.