Cea mai bine clasată timişeană din „C” are un nou antrenor. CSC...

Cea mai bine clasată timişeană din „C” are un nou antrenor. CSC Dumbrăviţa l-a angajat pe Cosmin Stan

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

CSC Dumbrăviţa a încheiat Seria a 8-a Ligii 3 pe poziţia a treia, cu „interimarul” Florin Bătrânu la conducerea băncii tehnice. Fostul fundaş îşi va relua însă atribuţiile de şef al centrului de copii şi juniori al alb-verzilor. Noul sezon va fi abordat, în schimb, de seniorii de la Pădurea Verde cu „principalul” Cosmin Stan, fost tehnician al Ripensiei.

Dumbrăviţa începuse sezonul cu Sorin Bălu, de care s-a despărţit la finele turului de campionat.


După o serie mai puţin reuşită, alb-verzii au avut rezultate sub comanda lui Bătrânu (50 de ani) şi au încheiat stagiunea 2020-21 pe 3, în faţa Ghirodei sau a celor de la ACS Poli, „rivalele” timişene din acea zonă a clasamentului.

Interimatul lui Florin Bătrânu s-a încheiat însă iar azi a fost anunţat şi numele noului antrenor principal. Cosmin Stan (47 de ani), tehnician cu experienţe la: Milenium Giarmata, Juventus Pișchia, CSM Lugoj, Ripensia Timișoara, Mama Mia Becicherecu Mic și, ultima dată, la ACS Carani în D-Timiş.

„E un proiect care îmi place. Nu se pune o presiune foarte mare în obținerea unor rezultate imediat, ceea ce e diferit pentru mine. Mai mereu acolo unde am lucrat, am fost sub presiunea acestor rezultate. La Dumbrăvița se încearcă o construcție în timp. Ne propunem, în primul rând, să jucăm un fotbal diferit față de cel care se joacă acum în România. Ne dorim să practicăm un fotbal modern. De asemenea, pentru mine e foarte important și faptul că voi lucra din nou împreună cu Radu Suciu. Avem aceeași gândire despre fotbal. E unul dintre puținii oameni care îmi împărtășesc ideile”, a spus Cosmin Stan la „învestirea” în noua funcţie.

Deocamdată jucătorii Dumbrăviţei nu au luat vacanţă, urmând să se pregătească până la finele lunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.