Cele mai bune afișe din Austria, Elveția și Germania, în expoziție la...

Cele mai bune afișe din Austria, Elveția și Germania, în expoziție la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

O expoziție care prezintă cele mai bune afișe din Germania, Austria și Elveția, organizată anual de Asociația „100 Beste Plakate”, va putea fi văzută și la Timișoara, începând cu data de 19 mai.

Organizată în colaborare cu Centrul Cultural German Timișoara, Typopassage și Faber Community și având sprijinul Goethe Institut din București, expoziția dorește să popularizeze cele mai deosebite realizări din domeniul designului de afiș, dar afișe de toate genurile și în toate tehnicile de tipărire, care au fost concepute, tipărite și publicate în anul respectiv, vor fi cuprinse într-un anuar.

Competiția pentru cele mai bune 100 de afișe, la care participă numeroși designeri, graficieni, studenți de la universități de artă și colegii tehnice, agenții, birouri, comisionari sau ateliere de tipărire, a ajuns la cea de-a XX-a ediție, la Timișoara urmând a fi prezentate afișele celei de-a XIX-a ediții, selectate din 2.247 de afișe trimise de 684 de artiști.

Vernisajul va avea loc în data de 19 mai, ora 18.00, la Faber Community de pe strada Peneș Curcanul nr.


4-5, Expoziția va fi deschisă până în 13 iunie și poate fi vizitată de un număr limitat de persoane simultan. Purtarea măștii și păstrarea distanței de doi metri sunt obligatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.