Circulație îngreunată pe rute importante din vestul țării. Se lucrează pe autostrada...

Circulație îngreunată pe rute importante din vestul țării. Se lucrează pe autostrada A1 și pe șoseaua dintre Coșava și Coșevița

0
DISTRIBUIȚI

Atenție, șoferi! PORR Construct a început lucrări cu mixtură asfaltică pe autostrada A1 Deva – Nădlac, pe sectorul km 577+600 – km 579+500, sensul către Nădlac, și pe tronsonul km 573 – km 569+800, sensul către Deva, în zona orașului Nădlac, județul Arad.

DRDP Timișoara a anunțat că în perioada următoare, din cauza lucrărilor, banda de urgență și prima bandă vor fi restricționate, traficul efectuându-se pe banda 2. După finalizarea acestor lucrări, echipele antreprenorului se vor muta pe sectorul km 582 – km 547, zona localității Pecica.

Ca urmare a lucrărilor de reparații la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație, pe autostrada A1 vor mai fi restricții la pozițiile km 535+600, sensul Arad – Nădlac, și la km 467, în apropiere de localitatea Ghizela, jud. Timiș, pe sensul Timișoara – Lugoj.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza în zonele cu lucrări.

De asemenea, firma Axela Construcții a reînceput de ieri reparațiile pe drumurile naționale din Timiș, DN 68A, Coșava – Coșevița, respectiv pe DN 57, la Jamu Mare. De azi, PORR Construct revine pe șantier pentru lucrările de frezare și așternere covor asfaltic pe DN 59B, la Deta.

Joi și vineri, pe DN 68A, echipele Secției Producție Lucrări Drum DRDP Timișoara vor face reparații pe suprafețe întinse pe sectorul Holdea – Coșevița.


Pe varianta de ocolire Caransebeș, antreprenorul Technocer finalizează astăzi reparațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.