CJSU Timiș a schimbat de Paște măsurile restrictive pentru mai multe localități...

CJSU Timiș a schimbat de Paște măsurile restrictive pentru mai multe localități din județ

0
DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astăzi, în ședință online, a analizat majorările de incidență și a procedat la reevaluarea la 14 zile a localităților la care expiră astăzi măsurile aplicate anterior.

În ceea ce privește majorările, conform incidenței la 14 zile/1.000 de locuitori, în comunele Teremia Mare, Giera și Moravița se vor aplica măsurile stabilite unde incidența cazurilor este mai mare mai mare de 1,5/1.000 de locuitori și mai mică de 3/1.000 de locuitori.


În cazul depășirii unui prag, CJSU constată aplicarea măsurilor restrictive suplimentare în termen de 48 de ore de la depășirea pragului.

În comuna Dudeștii Vechi se vor ridica restricțiile de circulație și de limitare a programului operatorilor economici din weekend.

În Jebel se vor ridica restricțiile privind programul de funcționare al operatorilor economici și restricțiile de circulație de luni până joi, rămânând aplicabile aceste restricții de vineri până duminică.

Comuna Coșteiu rămâne pe anexa 3, cu incidența mai mare de 3/1.000 de locuitori.

Comuna Variaș rămâne pe anexa 4, cu incidența mai mare de 1,5/1.000 de locuitori.

Comunele Biled (anterior pe anexa 2), Dudeștii Noi și Otelec (anterior pe anexa 3), Satchinez, Tomești, Liebling (anterior pe anexa 4) au ieșit de pe anexele cu restricții.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 3 mai.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.