CNI va finanța construirea a două noi cămine studențești la Timișoara

CNI va finanța construirea a două noi cămine studențești la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a anunțat, vineri, la Timișoara, construirea a două cămine studențești prin Compania Națională de Investiții (CNI).

„Avem un cămin studențesc la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, cu o capacitate de 184 locuri.


În scurt timp vom emite ordinul de începere a lucrărilor. Valoarea investiţiei este de 15.860.000 de lei. Un alt proiect de cămin studențesc este la Universitatea de Vest Timişoara, în valoare de 119.000.000 de lei. Suntem la procedura de achiziție publică – evaluare oferte depuse”, a precizat ministrul Dezvoltării.

Cseke Attilia a mai spus că există un proiect de construire de corpuri de clădire la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara, cu două amfiteatre, zece săli de seminarii, de conferinţe, muzeu, centru multicultural. Este un proiect frumos, amplu, parter plus patru etaje, pe aproape opt mii de metri pătrați, care va intra în avizare în următoarele două săptămâni. Apoi ministerul va aproba indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de 144.000.000 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.