Consilierii locali Roxana Iliescu și Radu Țoancă au demarat procedura pentru convocarea...

Consilierii locali Roxana Iliescu și Radu Țoancă au demarat procedura pentru convocarea AGA la Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Consilierii municipali Roxana Iliescu de la Pro România și Radu Țoancă de la PSD forțează convocarea Adunării Generale a Acționarilor la Colterm, în urma lipsei de reacție a administrației.

Roxana Iliescu și Radu Țoancă au demarat, joi, procedura convocării AGA la Colterm SA, pentru data de 27 mai.

„Era obligația noului Consiliu de Administrație să convoace AGA, însă luând în considerare situația extrem de delicată a societății, am uzat în mod excepțional de dreptul conferit de lege acționarilor, Consiliul Local în cazul nostru, pentru a „forța” convocarea AGA”, a transmis consilierul Roxana Iliescu, de profesie avocat.

Aceasta a mai precizat că art.


121 L 31/1990 stipulează că „acționarii reprezentând întreg capitalul social vor putea, dacă niciunul dintre ei nu se opune, sa țină o adunare generală și să ia orice hotărâre de competența adunării, fără respectarea formalităților cerute pentru convocarea ei.”

„Mă aștept ca toți colegii mei din CL să semneze astăzi această Convocare, în acest sens fiind disponibil un tabel la care este anexată Ordinea de zi, la sediul primăriei. Totodată, am solicitat ca la această ședință AGA să fie prezente toate persoanele nou numite în Consiliul de Administrație”, a mai precizat consilierul local Roxana Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.