Cursuri gratuite de DJ, producție audio și multimedia în cadrul cercului E-Stage...

Cursuri gratuite de DJ, producție audio și multimedia în cadrul cercului E-Stage de la Casa Studenților din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-627677765">

Lansarea cercurilor artistice din incinta Casei Studenților din Timișoara – care a avut loc recent – a adus și o noutate absolută pentru amatorii de artă: deschiderea cercului de muzică și multimedia „E-Stage”, realizat în colaborare cu Mixdown Music School.

„Cercul de Muzică și Media s-a născut practic în urma cererii și interesului tot mai mare în rândul studenților pentru diverse activități muzicale. Având în vedera că Școala Mixdown are resursele necessare atât umane cât și materiale și o colaborare bună cu Casa Studenților, era normal să gândim și să înființăm acest cerc pentru a întâmpina cererea și interesul pentru această activitate. Practic cu acest cerc vrem să oferim un mediu în care grupuri de studenți să fie inițiați sau specializați în activități muzicale, începând de la producția muzicală până la inginerie de scenă și studio, coaching vocal și coaching pe diverse instrumente precum și activități media și tehnice că de exemplu operare ecrane LED sisteme de iluminat de scenă. Consultațiile sunt oferite de traineri specializați atât din cadrul Școlii MIxdown cât și diverși colaboratori din rândul profesioniștilor care activează în industrie”, a spus Florin Crancu, din partea organizatorilor.

Cu ocazia lansării oficiale a acestui cerc, a avut loc un eveniment la care au participat și invitații speciali K-lu, Dj Shiver și Sean Norvis, care le-au împărtășit celor prezenți din experiențele lor personale și detalii despre activitatea de producție audio și DJ. Tot în cadrul acestui eveniment a avut loc proiecția filmului Dare to Dream, realizat de ESD Studio.

„Am avut un feedback foarte bun după această lansare atât din rândul participanților cât și din partea invitaților noștri. Au fost încântați de idee și ne bucurăm de susținere din partea lor. Planurile noastre sunt multe. Am trecut o perioada foarte grea în ultimul an dar toată lumea este entuziasmată de perioada următoare. Dorim să introducem noi curusuri în grila noastră, pe care le vom anunța în curând. Cursurile noastre se adresează tuturor, iar studenții înscriși la Casa Studenților au parte de câteva burse gratuite”, a mai adăugat Florin Crancu.

Cunoscut sub numele de artist Punu, Florin Crancu s-a născut în Jimbolia și și-a descoperit pasiunea pentru tobe la vârsta de 16 ani. După ce a activat îîn mai multe proiecte, Punu și-a descoperit pasiunea pentru muzică electronică și a lansat mai multe piese pe plan internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.