Cursuri pentru accesarea fondurilor europene, oferite gratuit de CCIAT

Cursuri pentru accesarea fondurilor europene, oferite gratuit de CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, lider al proiectului „Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, finanțat prin programul operațional Capital Uman 2014-2020, face înscrieri la cursul de expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene, autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Se pot înscrie doar angajați cu contract individual de muncă (normă întreagă sau timp parțial) dintr-un IMM din Regiunea Vest, eligibil conform SNC și SNCDI, care nu au funcție de conducere în cadrul companiei și au reședința într-unul din cele patru județe ale regiunii Vest, cursul nefiind accesibil pentru cei care ocupă o poziție în cadrul managementului, angajaților din departamentele de resurse umane sau celor care își gestionează propriile afaceri.

Cursul are o durată de 40 de ore și acoperă tematica necesară pentru scrierea unei cereri de finanțare și implementarea proiectului, indiferent de tipul de proiect sau sursa finanțării: programe de finanțare prin care se pot obține bani europeni nerambursabili, pașii pentru obținerea finanțării nerambursabile, completarea cererii de finanțare, accesarea și utilizarea corectă a fondurilor europene, implicații din partea firmei în gestionarea unui proiect finanțat din fonduri structurale, nereguli și fraude în realizarea și derularea proiectelor ce beneficiază  de cofinanțare europeană.


Cursanții vor beneficia de experiența unui instructor care va consilia și îndruma cursanții în conformitate cu legislația și va răspunde întrebărilor.

Cursul se va desfășura la sediul CCIAT și la Centrul de Afaceri, cu respectarea normelor impuse de restricțiile în vigoare. Înscrierile se fac la adresa de e-mail lbarbu@cciat.ro până în data de 24 mai, numărul locurilor fiind limitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.