Destinație surprinzătoare pentru Alexandru Popovici. Atacantul timişorean a semnat cu o proaspătă...

Destinație surprinzătoare pentru Alexandru Popovici. Atacantul timişorean a semnat cu o proaspătă retrogradată în Liga 3

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu – arhivă

Alexandru Popovici a părăsit şi Timişoara după ce şi-a încheiat conturile cu Ripensia. Atacantul în vârstă de 32 de ani a semnat ieri cu CSM Slatina, grupare care a picat din Liga 2 de pe locul 6 al Gupei A a play-out-ului.

Alegere inedită pentru jucătorul care a evoluat pe prima scenă la FC Politehnica, Buzău, Chiajna, dar şi la ACS Poli. Cu o ediţie 2020-21 mai puţin reuşită în tricoul lui „Ripi”, 17 apariţii fără gol marcat, Popovici a ales să mai coboare un eşalon, teoretic, după ce echipa timişoreană nu i-a oferit o nouă înţelegere. Jucătorul născut şi crescut pe Bega şi care a totalizat 65 de meciuri şi a marcat şase goluri în trei sezoane de B la roş-galbeni, pentru care a fost şi căpitan, a semnat cu Slatina.


Clubul din Oltenia l-a anunţat ca prim transfer pentru noul sezon.

Ripensia, care a dus o campanie de întinerire în ultima perioadă, a încheiat campionatul pe locul 4 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2.

Trebuie precizat însă că în Liga 2 e posibil să se mai elibereze locuri după ultimele informaţii, o potenţială fuziune între Farul şi Viitorul, o posibilă desfiinţare a Astrei şi alte cluburi cu situaţii incerte, ar putea face loc pentru două sau trei echipe retrogradate sportiv. Slatina ar fi la rând totuşi după Recea şi Reşiţa în acest caz. Altfel, slătinenii încep următoarea stagiune în „C” şi probabil îşi propun revenirea rapidă în liga secundă.

Foto: CSM Slatina – Fotbal / Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.