Directorul Aquatim, Ilie Vlaicu, vicepreședinte al Comitetului de Bazin Banat

Directorul Aquatim, Ilie Vlaicu, vicepreședinte al Comitetului de Bazin Banat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1597983902">

La sediul Administrației Bazinale de Apă Banat a avut loc, zilele trecute, ședința de constituire a Comitetului de Bazin Banat, în cadrul căreia a fost  aleasă conducerea Comitetului, președintele și vicepreședintele.

În egală măsură, a fost discutat și avizat „Planul de restricții și folosire a apelor în perioadele deficitare”, ce va putea fi folosit atunci când debitele cursurilor de apă din Banat sunt în scădere și nu pot fi satisfăcute debitele necesare folosințelor de apă.

Președinte al Comitetului de Bazin Banat a fost ales Zoltan Nemeth, prefectul județului Timiș, iar vicepreședinte Ilie Vlaicu, directorul general Aquatim SA.

Comitetul de Bazin Banat este principalul for pentru consultarea și informarea factorilor interesați și a publicului larg asupra deciziilor luate în domeniul gospodăririi apelor, care au efecte asupra tuturor utilizatorilor de apă.

Comitetul de Bazin facilitează colaborarea eficientă a autorităților bazinale de gospodărire a apelor cu instituțiile administraţiei publice locale, utilizatorii din bazinul respectiv, beneficiarii serviciilor publice de gospodărire a apelor şi a organizaţiilor non-guvernamentale locale.

Pe baza experienței membrilor Comitetului se pot găsi cele mai bune soluții și măsuri privind gospodărirea resurselor de apă ale bazinului hidrografic, dar și căi de conștientizare publică pentru bunăstarea mediului din bazinul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.