Directorul de la Horticultura: „Domnul viceprimar mi-a cerut demisia spunându-mi că trebuie...

Directorul de la Horticultura: „Domnul viceprimar mi-a cerut demisia spunându-mi că trebuie să aducă oameni noi în posturile de conducere”

0
DISTRIBUIȚI

Andrei Drăgilă, longevivul director al societății Horticultura, aflată în subordinea Primăriei Timișoara, acuză că se fac presiuni asupra sa pentru a demisiona din funcție.

Presiunile vin din partea viceprimarului Ruben Lațcău, care nu-l mai vrea pe Drăgilă în funcție și intenționează să numească un șef din cadrul USR. Astăzi, la Horticultura SA a fost ales un nou consiliu de administrație.

Andrei Drăgilă a ripostat. Potrivit unui comunicat de presă trimis ziarului Renașterea Bănățeană, directorul transmite următoarele: „din păcate sunt nevoit să prezint public o situație extrem de gravă care m-a afectat direct.


La sfârșitul săptămânii trecute, am avut o discuție privind activitatea mea cu domnul viceprimar al Timișoarei, Ruben Lațcău, la inițiativa dânsului. Fără menajamente, domnul viceprimar mi-a cerut demisia din postul de director la Societatea Horticultura, spunându-mi că trebuie să aducă oameni noi în posturile de conducere. Am fost intimidat și s-au făcut presiuni asupra mea pentru a demisiona din postul pe care l-am ocupat în urma unui concurs legal. Sunt de 38 de ani în această funcție și sunt probabil cel mai longeviv director din acest sector de activitate”.

Andrei Drăgilă a mai precizat că societatea pe care o conduce nu a avut pierderi în nici un an de când este director, a avut rezultate excelente la fiecare bilanț și și-a văzut de treabă, indiferent de culoarea politică a celor care au condus primăria în toți acești ani.

„Nu am fost tratat în acest fel de nici un primar sau viceprimar, indiferent de partidul din care proveneau. Eu sunt un profesionist care își vede de treabă și nu face politică și nu pot să accept ca cineva să își bată joc de mine și de munca mea. Nu există nici un motiv legal, financiar sau de altă natură pentru schimbarea mea și nu pot fi de acord ca acest lucru să se întâmple din rațiuni strict politice sau personale. Nu am de gând să mă las intimidat, dar nici nu pot trece peste această tentativă de a-mi păta munca și cariera. Eu voi rămâne același om dedicat comunității și voi munci cu seriozitate și corectitudine, cel puțin până la expirarea mandatului de director la SC Horticultura”, a mai precizat Drăgilă, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.