Directorul general de la Colterm explică de ce nu a cumpărat certificate...

Directorul general de la Colterm explică de ce nu a cumpărat certificate CO2 de toți banii primiți de la Primăria Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Directorul general al Colterm SA, Petre Nenu, a declarat, la sfârșitul acestei săptămâni, pentru PRESSALERT.ro că nu toți cei 20 de milioane de lei primiți de la Primăria Timișoara trebuia folosiți pentru achiziția de certificate de CO2.


Vă reamintim că, joi seara, în emisiunea PRESSALERT LIVE, Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timișoara, a dezvăluit că Nenu a folosit o parte din banii primiți de la primărie pentru cumpărare certificatelor pentru gazele de seră ca să achite alte datorii, crescând astfel amenda pe care societatea de termoficare o va primi pentru că nu le-a achiziționat până în 30 aprilie cu 1,5 milioane euro.

”Certificatele au fost achiziționate înainte de a veni banii. Există comunicare între mine și primărie de ce ceream 20.500.000. Adică era o societate Izoplus care avea deja executare și avea dat la executor să ne blocheze conturile și ăla trebuia plătit neapărat să nu ne blocheze. Venea Paștele și îmi trebuia și gaz și cărbune. Nu este o rea intenție din partea”,  a declarat Petre Nenu.

Directorul Colterm crede că au greșit cei de la primărie pentru că ”mi i-au trimis toți calup (banii, n.a.). Trebuia să îi trimită în două tranșe și atunci era mai bine, nu ar fi fost această interpretare”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.