Doctorul Sinteză a lansat live act-ul susținut în cadrul primei ediții a...

Doctorul Sinteză a lansat live act-ul susținut în cadrul primei ediții a festivalului Psihodrom

0
DISTRIBUIȚI

Scena muzicală timișoreană a avut parte recent de prima ediție a festivalului Psihodrom, un eveniment pus la cale de cei de la Psihodrom Records, o mișcare care își propune să coaguleze artiștii care activează în zona „electronică“. Printre artiștii care au participat la această ediție – pilot a acestui festival se numără și Doctorul Sinteză, iar prestația lor live din cadrul festivalului Psihodrom poate fi urmărită de cei interesați.

În spatele acestui proiect se află două personaje cunoscute din scena muzicală, Uțu Pascu și Cristian Văduva, care au lansat discul Nightshift.

Doctorul Sinteză a apărut prin 2013, cred, când trebuia să îi dau ceva track-uri lui Dudu de la anonimTM și ăsta a fost primul nume care mi-a venit in minte.


La ora actuală treaba e puțin mai serioasă. M-am gândit sa îl fac un proiect mai mare, așa că acum suntem doi. În momentul de față, Doctorul Sinteză suntem Cristi Văduva care se ocupă de tot ce înseamnă imagine, Visuals/Coperți/Videoclipuri și cu mine, care fac sunetele. Descrierea muzicii noastre în română ar suna ceva de genu: muzică live la «păcănele» și ceva interesant pe ecrane. Albumul e format din şapte părți, dar e gândit ca o singură sesiune de 40 de minute. Recomand să-l asculți dintr-o bucată și să te uiți la el în același timp”, spune Uțu Pascu, basistul și inginerul de studio care a colaborat cu nume ca Brigada Artistică Urbană, Blazzaj, Kumm, Aievea, Iordache, Moon Museum, Vlaicu Golcea, JazzyBIT, Brum sau Mircea Tiberian.

Casa de discuri Psihodrom Records a lansat deja două compilații sonore, care s-au bucurat de un ecou pozitiv din partea celor care sunt îndrăgostiți de sound-urile muzicii electronice. Membrii colectivului au fost invitați să susțină un concert în cadrul evenimentului Romanian Music Export online, care a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie și a lansat concertul „PSIHODROM LIVE @ ON.SET”, realizat ȋmpreună cu echipa Electronic Resistance. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.