Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României, la primul recital din acest an:...

Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României, la primul recital din acest an: „Mi-au lipsit enorm întâlnirile cu publicul si concertele“

0
DISTRIBUIȚI

Prima întâlnire cu publicul din acest an pentru Dragoș Moldovan se va desfășura la Arad, în cadrul unui concert care este programat să aibe loc duminică 6 iunie, de la ora 20, la terasa Flex.

„Pot spune că mi-au lipsit enorm întâlnirile cu publicul și concertele, chiar mi-a fost dor și să anunț pe Facebook concertul. Nu cred că va fi nimic nou la acest concert, vom cânta toate piesele noastre și sperăm ca publicul să se bucure de ele. Vom cânta în formula Adrian Nițulescu – bas, Cezar Boicu – keyboards, Iulian Iacobici – chitară, Andrei Jipa – chitară, Sergiu Nadaban – tobe și eu la voce“, ne-a declarat artistul.

Artistul timișorean care a câștigat cea de-a nouă ediție a emisiunii concurs Vocea României, a lansat un nou single la începutul acestui an care poartă numele de „Am să îți spun din nou”.


Timișoreanul care și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de șapte ani când și-a cumpărat prima chitară a suferit un grav accident de maşînă şi a fost la un pas de moarte. Dragoș Moldovan a câştigat titlul de Vocea României şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro datorită voturilor telespectatorilor. În finala concursului, a ales să cânte „The Show Must Go On“, de la Queen, a interpretat cu Tiberiu Albu „Still Loving You“, iar alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, a interpretat „Cântec prost“. În altă ordine de idei, mult așteptatul album al artistului este programat să ajungă la fanii săi în cursul acestui an.

„Am terminat înregistrările pentru album, acum fac ultimele «pregătiri» și urmează să gândim o lansare și poate un turneu de promovare al albumului. Albumul va conține 10 melodii, primele pe care le-am scris când am început acest proiect, dar urmează să lansez și alte piese noi, care probabil vor face parte din al doilea album. Stilul rămâne același, o combinație între rockul alternativ și cel al anilor ‘80”, a mai adăugat Dragoș Moldovan.

În deschiderea concertului susținut de Dragoș Moldovan la Arad vor cântacei de la 54U (Five For You), o trupă alcătuită din Moțiu Bogdan (chitară electrică), Moțiu Fabian (tobe) Novăcean Luca (chitară), Lungă Mark (pian) și Pop Răzvan (chitară bas).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.