După modelul Robu, Fritz își asumă munca viceprimarului Tabără: anunță și el...

După modelul Robu, Fritz își asumă munca viceprimarului Tabără: anunță și el rezilierea contractelor din două cimitire

0
DISTRIBUIȚI

După ce viceprimarul liberal Cosmin Tabără a anunțat atât pe pagina sa de Facebook, în urmă cu mai multe zile, cât și în emisiunea PRESSALERT LIVE, în această săptămână, rezilierea contractelor de concesiune cu firma care administrează cimitirele din Calea Șagului și Rusu Șirianu, iată că azi primarul Dominic Fritz anunță același lucru.

„Am primit nenumărate plângeri de la timișoreni legate de modul în care își desfășoară activitatea această firmă în cimitirele Rusu Șirianu și Calea Șagului.


I-am cerut viceprimarului Cosmin Tabără să investigheze dacă cele sesizate se confirmă și, din păcate, avem de-a face cu o delăsare totală a firmei care a concesionat cele două cimitire. Am trimis mai multe notificări acestei firme, prin care îi atrăgeam atenția asupra problemelor constatate și am solicitat remedierea lor de urgență, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Am decis să punem punct acestui contract. Cimitirele Timișoarei sunt o oglindă a comunității noastre, iar ele trebuie să devină un loc de reculegere și de respect față de înaintașii noștri”, a transmis, joi Fritz.

Până la organizarea unei noi licitații, firma este obligată prin contract să asigure continuitatea serviciului.

„Vreau ca această reziliere să fie un semnal și pentru celelalte firme cu care Primăria Timișoara a încheiat contracte. Nu vom mai tolera nici cea mai mică abatere de la contract și nu vom ezita să reziliem contractele dacă acest lucru se impune”, a mai spune mesajul primarului Timișoarei. Declarațiile sale se aseamănă foarte mult cu cele făcute de viceprimarul Cosmin Tabără pe marginea acestui subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.