Falimentara Colterm cumpără servicii de Internet și telefonie de peste jumătate de...

Falimentara Colterm cumpără servicii de Internet și telefonie de peste jumătate de milion de lei

0
DISTRIBUIȚI

Colterm vrea să cumpere, prin procedură simplificată, „Servicii de Internet, VPN, EoMPLS și telefonie”. Anunțul a fost postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), iar suma pusă la dispoziție este de 553.200 de lei.

Lucrările vor presupune interconectarea cu punctele și modulele termice, interconectarea cu sediile de ateliere și casieriile, centralele termice din cartiere zonale și cu standurile din mall-uri, interconectarea cu stația de sortare deșeuri, interconectarea între sediul central și CET Sud.

Conform documentației, sunt 207 locații în oraș unde trebuie instalat internet, telefonie analogică, telefonie SIP (n.r.


– sisteme de telefonie care permit efectuarea de apeluri telefonice prin folosirea tehnologiei VOIP – voce peste protocol Internet), chiar și televiziune în câteva locații.

Data limită pentru prezentarea ofertelor este 7 iunie, ora 15. Acordarea contractului se va face prin procedură simplificată, care permite autorităților publice să atribuie contracte a căror valoare estimată este mai mică decât anumite praguri, în cazul produselor și serviciilor pragul fiind de aproximativ 650.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.