Festival pe dealurile Caransebeșului: formația Bucovina susține un concert la ediția din...

Festival pe dealurile Caransebeșului: formația Bucovina susține un concert la ediția din acest an a Gugulan Rock Open Air Festival

0
DISTRIBUIȚI
Formația Bucovina va susține un recital în cadrul festivalului din acest an

Cea de-a 7-a ediție a Gugulan Rock Open Air Festival va avea loc în perioada 13-15 august în Caransebeș, în zona Valea Cenchi, un loc care oferă o panoramă deosebită asupra orașului și a zonei înconjurătoare, Ținutul Gugulanilor. Abonamentele și biletele achiziționate pentru festivalul care ar fi trebuit să se țină în 2020 rămân valabile, iar cele pentru 2021 se găsesc aici.

Prima formație anunțată de organizatori pentru ediția din acest an este Bucovina.


Celebra formație a susținut un concert în cadrul acestui festival și în cadrul celei de-a doua ediții, în 2015, când din line up -ul manifestării au mai făcut parte Sonatic, Poşta Mare, Kempes, Sevi (Bulgaria), Indefiance, Razna, Arachna, Incader, Sens Unic și Antares. De-a lungul anilor pe scena Gugulan Rock Open Air Festival au urcat o serie de nume cunoscute din scena națională și internațională. În 2016, cap de afiș a fost cea mai cunoscută formaţie metal din Israel şi din Orientul Mijlociu, Orphaned Land, iar în cadrul aceleiași ediții au susținut un recital și Negură Bunget.

Festivalul este organizat de Asociația Gugulan Rock, în colaborare cu Primăria Municipiului Caransebeș și Casa de Cultură „George Suru”, iar lista cu formațiile participante vor fi comunicate în viitorul apropiat.

Locul desfășurării festivalului oferă iubitorilor de drumeții acces, în imediată apropiere, la mai multe trasee marcate din zona munților Semenic sau, celor pasionați de istorie, posibilitatea vizitării ruinelor așezării române de la Tibiscum. Cei care preferă să își așeze cortul în spațiul de campare oferit gratuit în perimetrul festivalului vor avea la dispoziție o zona amenajată pentru servirea mesei, băuturi reci, dușuri și toalete. Locul unde se va desfășura festivalul se află la 25 de minute de mers pe jos de centrul Caransebesului, dar vor exista și microbuze care vor face legătură între centru și cartierul Valea Cenchii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.