A fost asfaltat drumul dintre Holdea și Coșevița, coșmarul șoferilor. Unde se...

A fost asfaltat drumul dintre Holdea și Coșevița, coșmarul șoferilor. Unde se mută drumarii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-796892100">

 

Au fost finalizate lucrările de reparații cu mixtura asfaltică executate de Secția Producție a DRDP Timișoara între Holdea și Coșevița, pe DN 68A. Șoseaua a fost asfaltată pe o lungime de aproximativ patru kilometri și a început executarea marcajelor rutiere.

Utilajele și drumarii se vor muta, astăzi, în comuna Margina  pentru a executa lucrări cu mixtură asfaltică în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Între Coșava și Coșevița, antreprenorul Axela Construcții lucrează la refacerea structurii rutiere și a început așternerea de anrobat bituminos, primul strat de asfalt, peste zonele cu piatră spartă.

„Reamintim să folosiți căile rutiere alternative pentru a ocoli șantierul în lucru, valorile de trafic ale autoturismelor fiind, în continuare, mari. De asemenea, reamintim că drumul este în lucru și sunt impuse restricții de viteză, la 30 km/h”, au transmis, miercuri, reprezentanții DRDP Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.