Înalta Curte de Casație și Justiție, decizie în privința strămutării cerute de...

Înalta Curte de Casație și Justiție, decizie în privința strămutării cerute de liderul interlop Lucian Boncu în „dosarul cocaina”

8
DISTRIBUIȚI

Magistrații din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție s-au pronunțat astăzi în privința solicitării de strămutare a „dosarului cocaina” de la Curtea de Apel Timișoara la o altă instanță egală în grad din zonă.

Vă reamintim că, în primă instanță, Lucian Boncu a fost găsit vinovat de Tribunalul Timiș pentru toate infracțiunile pentru care a fost trimis în judecată de DIICOT – grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, punere la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc, recunoscând în timpul procesului doar săvârșirea ultimelor două infracțiuni – și a fost condamnat la 12 ani și o lună de închisoare, o amendă penală de 6.000 lei după ce i-au fost contopite sentințele anterioare și confiscarea apartamentului din Giroc, în baza procedurii de confiscare extinsă a averii, unde a organizat numeroase seri de consumat cocaină pentru interlopi.

Ulterior Lucian Boncu a depus la ÎCCJ, prin intermediul avocaților, o cerere de strămutare în care a invocat trei motive – „intensa mediatizare a cazului, relațiile de prietenie existente între judecători și jurnaliști la nivelul comunității locale, precum și dușmăniile preexistente dintre inculpat și unii dintre ofițerii de poliție judiciară ce au efectuat acte de urmărire penală în dosar, creând suspiciunea rezonabilă că imparțialitatea judecătorilor instanței de apel ar putea fi afectată”.


Curtea de Apel Timișoara a trimis, de asemenea, o poziție în care spunea că nu consideră că există motive pentru strămutarea procesului.

Dacă în primă fază doar Lucian Boncu a cerut strămutarea, ieri la ÎCCJ a mai fost trimis un memoriu prin care se solicită strămutarea și de către avocatul lui Deian Miloșev, condamnat în același dosar, în primă instanță, la cinci ani și patru luni de închisoare, fiind găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. Vă reamintim că Deian Miloșev a fost în primele rânduri ale unui protest anti-mască la Timișoara, acum aproape două luni.

Astăzi, ÎCCJ a respins ca nefondată acțiunea înaintată de apărarea lui Boncu, fapt pentru care procesul va continua la Curtea de Apel Timișoara.

8 COMENTARII

 1. Și acum cur* tău face prrrr prâmmm parrr ! Gen ca popcornul … știi tu senzația aia!Normsl și șoarecul de Milosev nu îl poate lasă in libertate e distribuitorul lui numărul 1 iar pe penitenciar poate îți schimba pampersul !!

 2. Am revenit
  Sa va mai povestesc un pic
  Boncu supărat și îngândurat
  Ca dealerul e plecat
  La un protest prin sat
  Mare îngâmfat, de blonda laudat
  Cu-n limbaj de mafioți
  Sunt interlopi, escroci și hoți
  Stau la panda ca dulăii
  Mafiotii, șoferii și lingăii
  Pana ieri erau dușmani
  Se înjurau ca între golani
  Au tunat și au fulgerat
  S-au scuipat, s-au insultat
  Femeile și le-au furat
  Lider, interlop, supremație
  Hop, te-a sărit din soție
  Dealerul ofticat…
  Ăștia-s numa buni de legat!

 3. Dacă lu’ Vanghelie pentru coruptie i-a dat, 11+, lu’ stăpânul cu mitraliera cât să-i de-a?!
  Pentru asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, făină 000 (3nula),omor din culpă, sechestrare, loviri, tentativa de omor, mai spera în vreun miracol?
  Boncule dacă citești și cred ca citești ca ești în arest la domiciliu vreau sa știi ca îmi pare rău de tine, poate nu ești un om asa rău dar anturajele și făină uite unde te-au adus, trebuia sa fii fericit și sa îți trăiești viata ca toți tinerii, sa te mulțumești cu ce ai sa respecți și sa fii respectat, acum viata ta face o întorsătură la 360°, din păcate, oameni distruși, viata ta distrusă, părinții tai suferă și din păcate cam știm toții cum se termina filmul ăsta.
  Gore de la Cluj l-a tăiat pe brancardier și a luat 9 ani… Nu știu ce așteptări ai tu în legătură cu procesul care este pe cale sa îți distrugă viața.
  Acum toți care citiți, puneți în balanța, se merită să trăiești viata asta sau nu?!
  A meritat?!

 4. Felicitari justitiei, hai ca se poate si la noi sa se faca dreptate, mai putin si aceste gunoaie o sa putrezeasca in inchisoare. Felicitari judecatorilor. Dreptatea sa triumfe.

 5. Domnilor avocați v-ați pus rău pe supt !chiar nu puteți sa le ziceți adevarul chiar nu va interesează decât bani ?!! Clar ei s-au dus dar de banii ani mai se pot folosi copii părinți ! Dacă tot vede ți ca sunt prosti grămada ce nu le deschide ți ochi ? Chiar voi nu aveți familie ?

 6. Incet, incet justitia din Timis isi revine si ne scapa de bombardierii din zona.

  Deja intinsesera coarda prea mult.
  Poate e o lectie si pentru restul smecherilor, ca s a umplut tara de ei.

  Are noroc ca nu e in America, acolo primea 200 ani de puscarie, la cate chestii a facut.

 7. A terorizat, bătut , sechestrat , omorât , înjunghiat , amenințat , violat , S-a drogat pe sine și pe restul , import/export de cocaina la discreție, umilit și scuipat autoritățile fără nici o jena după cum si povestește cum își bătea joc de milițieni cu briceagul etc … lista e lunga . 35 de ani in sus după contopirea ăstora … 12 ani e doar traficul de droguri . Sa speram ca nu mai vede lumina zilei in libertate și restul după el … Culmea că continua sa vândă fără nici o reținere și sa amenințe pe toată lumea . Sa se termine o data cu mizeria asta caraghioasa de porc dezaxat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.