Inculpatul Robu cere anchetarea primarului Fritz de către DNA în scandalul amenzii...

Inculpatul Robu cere anchetarea primarului Fritz de către DNA în scandalul amenzii de la Colterm

1
DISTRIBUIȚI

Fostul primar Nicolae Robu a lansat astăzi un nou atac la adresa celui care i-a luat locul, de această dată pe tema amenzii consistente primite de Colterm SA.

„Șapte luni, doar, i-au trebuit acestui individ, pe nume Fritz Dominic Samuel, pentru a crea Timișoarei un prejudiciu de peste 20 milioane euro! Cer public DNA să se autosesizeze și să cerceteze toate fărădelegile acestui personaj, sfidător la adresa noastră, ca timișoreni, a noastră ca popor și a României ca stat (vă reamintesc neobrăzarea lui de a afirma că deși e neamț, «e neamț în România», prin urmare -în traducere liberă -, să nu avem pretenții de la el, doar în România se știe că nu se poate face nimic; și vă reamintesc și că a avut tupeul să eludeze cerințele legii române și normelor europene, deopotrivă, privitoare candidaturile la alegerile locale, strecurându-și candidatura prin declarații în fals și uz se fals!)”, a scris fostul primar într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Poate vă întrebați cum am procedat eu, mai ales că situațiile mele financiare au fost incomparabil mai grele decat cea lasata de mine «moștenire».


Foarte simplu: pt că nu aveam cum să pun banii jos, cum se cere pe bursă, o sumă atât de mare fiindu-ne imposibil să o avem ca lichiditate, noi aprobam în fiecare an în CL, în timp util, asumarea de către Primărie a plății ei în 6 rate, iar în rate, găseam vânzător, cum a existat și în acest an! Fostul director Șerpe a făcut înșiințarea de rigoare în luna martie! (…) În situația creată, este greu de imaginat cum ar putea ea scăpa de faliment! Eu suspectez că suntem în fața infracțiunii de bancrută frauduloasă, pt că se vorbea de câteva luni în târg că unii creditori au pus ochii pe cele 50 ha de teren foarte valoros deținute de Colterm!”, este de părere Nicolae Robu

„DNA trebuie să intre în acțiune! 20 de milioane euro nu sunt o sumă de joacă! Banii trebuie recuperați de la vinovați, iar vinovatul principal este dl Fritz, că nu a convocat sedința de CL omoloagă celor convocate de mine și nici măcar nu a elaborat proiectul de HCL omolog celor pe care le elaboram eu! Acest personaj mai are și tupeul să susțină că certificatele trebuiau cumpărate anul trecut”, mai spune fostul edil-șef, care menționează că „obligația rămâne, cu un nou termen, iar dacă nici atunci nu va fi îndeplinită, vine o nouă amendă, iar după ea ridicarea dreptului de funcționare!”

Vă reamintim că Nicolae Robu este inculpat, alături de mai multe persoane, într-un dosar privind vânzarea de imobile din patrimoniul Timișoarei pe Legea 112.

1 COMENTARIU

  1. Poate nu-i vinovat. Doar judecatorii hotarasc asta si din cate stiu ei nu s-au pronuntat. In democratia ns originala e posibil ca hotarasc jurnalistii cine-i vinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.