Ioan Gârboni, notă puțin sub pragul necesar rămânerii în funcție la evaluarea...

Ioan Gârboni, notă puțin sub pragul necesar rămânerii în funcție la evaluarea managementului Filarmonicii „Banatul”

0
DISTRIBUIȚI

O comisie alcătuită din Kovács Emöke, manager la filarmonica de stat „Dinu Lipatti” din Satu Mare, Ioan-Dragoș Dimitriu, manager la filarmonica Brașov și Răzvan Stana, consilier local și președinte al comisiei pentru cultură, știință, învățământ, sănătate, protecție socială, turism, ecologie, sport și culte, desemnată prin dispoziția primarului Dominic Fritz, a finalizat procedura de evaluare a managementului prestat de Ioan Coriolan Gârboni în perioada 2017-2021.


Acesta a depus un raport de activitate de aproape 200 de pagini, dar comisia i-a acordat nota finală 8,7, contestația depusă  fiindu-i respinsă.

Conform actelor normative în vigoare, Coriolan Gârboni trebuia să obțină cel puțin nota 9 pentru a putea depune singur un nou program de management, iar nota obținută nu-i permite acestuia să păstreze funcția pe care o deține din anul 2006. În tot acest interval, nu puține au fost divergențele pe care Gârboni le-a avut cu angajații instituției, dar s-a bucurat mereu de susținerea fostului primar Nicolae Robu.

Gârboni poate însă participa la concursul care va fi organizat în această vară pentru ocuparea postului de manager, nota minimă prevăzută de regulament fiind 7. Câștigător va fi declarat concurentul care va obține cea mai mare notă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.