„Iubim și câinii vagabonzi”, a patra ediție de colectare de hrană pentru...

„Iubim și câinii vagabonzi”, a patra ediție de colectare de hrană pentru animalele din adăposturi

0
DISTRIBUIȚI

Evenimentul de colectare de hrană pentru animalele din adăposturi a avut succes în primele trei ediții.

Campania ce urmează să aibă loc are ca scop strângerea de hrană pentru cățeii aflați în grija unei iubitoare de animale din localitatea timișeană Grabaț.

„Revenim cu a patra ediție a acestui minunat proiect, proiect de succes datorită vouă, celor care ne-ați fost alături în număr mare de fiecare dată, care aveți empatie față de animalele din adăposturi. Acestea nu sunt ale nimănui, sunt ale noastre, ele sunt rezultatul societății în care trăim și din acest motiv vă chemăm să vă alăturați încă o dată nouă ca să putem hrăni, pentru o perioadă, câinii din adăpostul improvizat al doamnei Silvia din localitatea Grabaț.


Doamna Silvia e un om obișnuit care iubește animalele, la fel ca foarte mulți dintre noi, însă ea nu se limitează la atât și, spre deosebire de mulți dintre noi, nu poate trece pe lângă un câine abandonat fără a-l lua acasă din dorința de a-l salva de la o viață nesigură pe stradă, de la foamete sau frig”, au transmis reprezentanții Asociației Look Inside.

Iubitoarea de animale a adunat în gospodărie peste 80 de suflete, câini și câteva pisici.

„De multe ori e depășită de situație, uneori pune la vânzare lucruri personale sau se împrumută, dar de cele multe ori se lasă pe ea la o parte doar pentru a nu lăsa animalele nemâncate. Pe lângă mâncare, știm cu toții că e nevoie de mult mai mult: vaccinări, deparazitări, sterilizări, tratamente etc. și nu-i e ușor deloc. Vă rugăm pe toți să faceți un efort cât de mic care pentru aceste suflete nevinovate ar însemna foarte mult. Va așteptăm joi, 20 mai, la sediul nostru de pe strada Zugrav Nedelcu nr. 9 (în incinta Bijuteriei Dinamo), în intervalul orar 19.00 – 21.00 (persoană de contact Dana – 0734.199.916), cu cât puteți, o punguță sau un sac de hrană uscată sau o conservă de hrană umedă pentru câinii și pisicile din adăpostul de la Grabaț, fiecare cât poate pentru că oricât de puțin e binevenit”, au mai transmis reprezentanții Asociației Look Inside.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.