Judecătoria Timișoara a motivat de ce-i menține lui Ioan Nasleu controlul judiciar...

Judecătoria Timișoara a motivat de ce-i menține lui Ioan Nasleu controlul judiciar în dosarul de șantaj

4
DISTRIBUIȚI

Judecătoria Timișoara a motivat de ce i-a respins lui Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA, plângerea împotriva ordonanței prin care procurorul i-a prelungit cu încă 60 de zile controlul judiciar în dosarul în care este inculpat că i-a șantajat pe editorul șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța, și pe soția sa, Iulia Boța, directorul debanat.ro.


Apărătoarea lui Nasleu a invocat în fața instanței faptul că măsura este disproporționată față de gravitatea faptei și că programul de supraveghere este unul abuziv, deoarece trebuie să se prezinte la Poliție de patru ori pe săptămână, inclusiv duminica, și că Nasleu, ca absolvent de Teologie, dorește să participe la slujba de liturghie de duminică.

Judecătorul de drepturi și libertăți a constatat că probele existente până acum la dosar ”oferă suficiente informații în baza cărora un observator obiectiv și independent să poată să conchide că există suspiciunea rezonabilă că inculpatul Nasleu Ioan ar fi săvârșit în concurs două infracțiuni de șantaj”. Instanța a apreciat că prelungirea controlului judiciar este ”proporțională cu gravitatea infracțiunilor pentru care a fost pusă acțiunea penală față de inculpat.(…) În ceea ce privește necesitatea măsurii, aceasta se impune în continuare pentru buna desfășurare a procesului penal, existând necesitatea de a fi dispuse măsuri menite să împiedice apropierea inculpatului de persoanele vătămate., precum și părăsirea țării de către acesta”.

Judecătorul de drepturi și libertăți a constatat că stabilirea programului de supraveghere se face de către polițiști și că există care de contestare care a și fost exercitată de către inculpat. Judecătoria Timișoara a considerat că prelungirea controlului judiciar este temeinică și legală.

4 COMENTARII

  1. Vrea să participe la slujbe duminica : )))
    Poate crede că acolo e cu dedicații cu brigade!!! Vrea să îi facă pe enoriași armata lui!!!
    Omul e caraghios!!!

  2. Si avocata individului, este penibila ! Auzi : ” Nasleu, ca absolvent de Teologie, dorește să participe la slujba de liturghie de duminică” ?!! Unde/la ce slujba sa participe, ..la cazanarie ?,…sau in dormitorul amantei ?

  3. Personajul, este un jeg ; dar și avocat lui, este penibilă ! Auzi, marele credincios, vrea să participe la slujba de duminică ! La care slujbă, unde ?….în căzănăria proprie,….în patul amantei,…în ce birt ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.