Justificarea lui Ruben Lațcău pentru promisiunea încălcată. De ce au fost numiți...

Justificarea lui Ruben Lațcău pentru promisiunea încălcată. De ce au fost numiți consilieri personali în consiliile de administrație

10
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Ruben Lațcău le promitea aleșilor locali și timișorenilor, în cadrul unei ședințe a Consiliului Local Timișoara care a avut loc în data de 15 decembrie 2020, că nu va numi consilieri personali în Consiliile de Administrație de la societățile comerciale ale municipalității, așa cum făcuse anterior Nicolae Robu.

La cinci luni de la acea promisiune, consilierul personal al lui Ruben Lațcău, Lucian Suciu, face parte din CA al Societății de Drumuri Municipale.


De asemenea, city-managerul Matei Creiveanu este membru al CA Retim, iar Rudolf Gräf, consilier personal al primarului Dominic Fritz, face parte din CA la Horticultura.

„Ce pot să vă garantez public și consiliului local este că niciunul dintre consilierii mei viitori nu va fi în niciun consiliu de administrație, cum nu sunt și nu vor fi nici cei ai primarului”, promitea Ruben Lațcău anul trecut.

După ce atât presa, cât şi cetățenii au remarcat „sucirea”, viceprimarul a oferit o explicație într-un răspuns la o postare dintr-un grup de Facebook. „Pot să recunosc fără nicio problemă că atunci când am făcut acea declarație nu am anticipat cât de complicat va fi să găsești oameni pentru aceste societăți. Nu a fost o minciună, a fost doar o evaluare greșita a viitorului. Pe care mi-o asum”, a scris Lațcău.

Fiecare membru al oricărui consiliu de administrație primește lunar o indemnizație în valoare de 3.500 de lei.

10 COMENTARII

  1. Domnu Latcau, este o minciuna ceea ce afirmati dumneavoastra. Eu ma ofer sa fiu membru in oricare din aceste consilii de administratie sau poate chiar in toate trei…

  2. jalnica justificare. se pare ca pt ei nu e complicat nici sa fii mincinos, incompetent si sa imparti cu functii in stanga in dreapta bazat pe prietenii si cardasii nicidecum pe calificari si competente. asta fac acesti useristi incepand de la guvern pana la administratiile locale. si o intrebare: cum anume isi asuma dansul faptul ca a fost prins cu minciuna? cu demisia sigur nu, ca e prea gustos ciolanul.

  3. Asa cum ti ai asumat si minciuna din cv cum ca ai fi fost inginer cand erai doar student, asa cum ti ai asumat si sa conduci fara permis, ceea ce e fapta penala chiar daca procurorul a renuntat la dosar… Ce mai conteaza o promisiune electorala, e ca la guvern, una e programul electoral alta programul de guvernare. Dar hei, votantii vostri sunt suficient de inchipuiti, disonanta cognitiva e la cote maxime zilele astea. Sunteti „Uniunea falimentati si vindeti Romania”., laolalta cu votantii vostri care vor sa fie sclavi la multinationale. Bine a incurcat Barna pastilele alea din Matrix, voi veti alege intotdeauna sa fiti niste supraveghetori pe plantatia cuiva, supraveghind cu abnegatie saracirea Romaniei de catre stapani. Voi furati mai sofisticat, si ce nu furati, vindeti „Europei”. Doar nationalismul francez si german e bun, ala romanesc e „antieuropean”.N or fi ailalti sfinti, stiu, dar mai era si cate unu, doi competenti care mai faceau ceva si pentru tara.
    Voi sunteti adevaratii penali, tradatorilor.

  4. Asa cum ti ai asumat si minciuna din cv cum ca ai fi fost inginer cand erai doar student, asa cum ti ai asumat si sa conduci fara permis, ceea ce e fapta penala chiar daca procurorul a renuntat la dosar… Ce mai conteaza o promisiune electorala, e ca la guvern, una e programul electoral alta programul de guvernare. Dar hei, votantii vostri sunt suficient de inchipuiti, disonanta cognitiva e la cote maxime zilele astea. Sunteti „Uniunea falimentati si vindeti Romania”., laolalta cu votantii vostri care vor sa fie sclavi la multinationale. Bine a incurcat Barna pastilele alea din Matrix, voi veti alege intotdeauna sa fiti niste supraveghetori pe plantatia cuiva, supraveghind cu abnegatie saracirea Romaniei de catre stapani. Voi furati mai sofisticat, si ce nu furati, vindeti „Europei”. Doar nationalismul francez si german e bun, ala romanesc e „antieuropean”.N or fi ailalti sfinti, stiu, dar mai era si cate unu, doi competenti care mai faceau ceva si pentru tara.
    Voi sunteti adevaratii penali, tradatorilor.

  5. wow! frumoasa justificare. si ghici unde erau cei competenți pt asemenea posturi! fix in echipele lor de consilieri! sunt absolut uimit. usristii ăștia is un fel de x-men…. mai evoluați, mai capabili. sa nu mai zic câtă înțelepciune emană dinspre dânșii. nici vorbă de minciuni, pile, relații, incompetență, nesimțire, interesele lor personale si bătaie de joc. nuuuu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.