Liderul PSD Timișoara după ce șefului de la Horticola i s-a cerut...

Liderul PSD Timișoara după ce șefului de la Horticola i s-a cerut demisia: „Avea deja şase ani de experiență de conducere pe când vedea lumina zilei viceprimarul Ruben Lațcău”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Timișoara, consilierul județean Mihai Ritivoiu, a reacționat în stilu-i caracteristic, marți, după ce viceprimarul Ruben Lațcău i-a cerut demisia lui Andrei Drăgilă, longevivul director de la Horticultura. Ritivoiu comentează, ironic, că în anul în care s-a născut edilul, Drăgilă avea deja șase ani de experiență la cârma societății.

„Andrei Drăgilă conduce „Spațiile Verzi” timişorene, actuala Horticultura, de 38 de ani.


Conduce din anul în care s-a născut în Republica Federală Germană primarul Dominic Fritz. Avea deja şase ani de experiență în condus pe când vedea lumina zilei viceprimarul Ruben Lațcău. Omul vine din paleozoicul administrației timişorene şi a rezistat pe funcție indiferent de administrațiile ce se perindau prin primărie. Este evident un tip competent. Eu îl cunosc din 2009, de când eram consilier local şi am doar cuvinte de apreciere la adresa sa”, a apreciat Mihai Ritivoiu.

Liderul social-democrat speră ca în loc lui Drăgilă să nu fie numit un „penal” ca la Colterm.

„Ei bine, domnul Drăgilă acuză presiuni asupra sa şi probabil că va fi schimbat de un apropiat al USR-Plus. Nu avem ce să facem, decât să sperăm că nu mai numesc pe vreunul cu o condamnare penală, cum au făcut la Colterm. Vă las pe voi să trageți concluziile. Eu am tras-o pe a mea: un director cu experienţă şi rezultate va fi schimbat de ONG-işti şi corporatişti care trăiesc în bula lor şi habar n-au de viața reală”, a mai transmis Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.