Locuitorii de pe mai multe străzi din Ghiroda rămân pentru o zi...

Locuitorii de pe mai multe străzi din Ghiroda rămân pentru o zi fără gaz

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1385484159">

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în localitatea Ghiroda, județul Timiș, care a constat pe de-o parte în înlocuirea și redimensionarea cu un diametru mai mare a conductelor pe o lungime de 1 kilometru, pe de altă parte în extinderea rețelei localității cu 1,5 kilometri. Investiţia va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuție este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe străzile: Victoriei, Sinaia, Făgăraș, Câmpiei, Stejarului, Semenic, Bucegi, Predeal, Herculane, Ceahlău, Ialomiței, Vălișoara, Munteniei, Rarău, Retezat, Pietrele Doamnei, Bușteni, Plopilor, Cerbului, Căprioarei, Calea Lugojului și în zona de blocuri Caraiman, marți, 11 mai, începând cu ora 08:00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.