Lună plină de teatru la Arad. Ce spectacole sunt programate

Lună plină de teatru la Arad. Ce spectacole sunt programate

0
DISTRIBUIȚI

Aradul a ieșit din scenariul roșu iar teatrul clasic „Ioan Slavici” își poate relua din această lună spectacolele cu public, chiar dacă doar o treime din locurile sălii de teatru pot fi ocupate și trebuie respectate toate regulile sanitare în vigoare pentru scenariul galben. Două dintre spectacolele acestei luni sunt premiere.

Premiera „One (Wo)Man Show”, de Zoltan Lovas, care este și protagonist, este programată  în două seri, 8 și 9 mai. Spectacolul fusese pregătit pentru data de 7 martie dar a fost anulat din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri cu Covid 19.

În 15 mai, Sala Studio va găzdui spectacolul „Familia Tót” de Örkény István, regizat de Sânziana Stoican, iar în 16 mai, în aceeași sală, va avea loc spectacolul nerecomandat tinerilor sub 16 ani, „Să ne cunoaștem mai bine”, un scenariu colectiv în regia lui Cristian Ban.


Următorul sfârșit de săptămână aduce pe scena sălii Studio două reprezentații ale spectacolului „Totul despre femei”, de Miro Gavran, regizat de Felix Crainicu. Luna se încheie în 30 mai cu o altă premieră, „O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale. Spectacolul este pus în scenă de regizorul timișorean Ștefan Iordănescu iar decorul și costumele sunt realizate de scenograful Doru Păcurar. Toate spectacolele încep la ora 19,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.