Mercedes-ul unui om de afaceri din Arad a sărit în aer când...

Mercedes-ul unui om de afaceri din Arad a sărit în aer când a plecat cu mașina. Anchetatori trimiși de la București pentru lămurirea situației

0
DISTRIBUIȚI

Mercedes-ul unui om de afaceri a sărit în aer, în această dimineață, în cartierul Vlaicu din municipiul Arad. Incidentul s-a petrecut în fața unui magazin, iar explozia s-a produs în momentul în care cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, în vârstă de 66 ani, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea, patronul firmei piscicole Crimatex, a pornit maşina.


În urma exploziei, bucăți din mașină au fost împrăștiate pe sute de metri.

ISU Arad a anunțat că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.