Migranți ascunși într-un camion cu aparatură electronică, descoperiți de polițiștii de frontieră...

Migranți ascunși într-un camion cu aparatură electronică, descoperiți de polițiștii de frontieră de la granița de vest

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat 22 de migranți din Siria, Somalia, Egipt și Etiopia, care încercau să treacă ilegal frontiera ascunși într-un TIR încărcat cu aparatură electronică.

Luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un șofer turc la volanul unui cap tractor cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România.


Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, aparatură electronică pentru o firmă din Polonia.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, 22 de migranți. Aceștia au fost duși la la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt persoane din Siria, Somalia, Egipt și Etiopia, cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.