Operațiune de proporții în Timișoara și împrejurimi, pentru depistarea migranților ilegali. Peste...

Operațiune de proporții în Timișoara și împrejurimi, pentru depistarea migranților ilegali. Peste 100 de persoane ridicate pentru verificări FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-178462759">

Razie de proporții a forțelor de ordine din Timișoara pe linia migrației ilegale. La ora 10.00, zeci de mașini ale Poliției de Frontieră, Poliției și Jandarmeriei au plecat spre toate ieșirile din oraș. În timp ce s-au instituit filtre pe autostradă și principalele ieșiri din Timișoara, alte echipaje au luat la „purecat” pensiunile și locurile cunoscute de cazare ale migranților. În primă fază au fost descoperiți șase migranți, dintre care doi fără niciun fel de acte într-o pensiune din apropierea stadionului „Dan Păltinișanu”.

Cea mai mare agitație a fost pe câmpul din apropierea magazinului Auchan de pe Calea Aradului. În momentul în care au văzut polițiștii și jandarmii, unii dintre migranți au luat-o la fugă, încercând să scape. Surpriza a venit în momentul în care și în cealaltă parte a câmpului erau așteptați de alte echipaje. Unii au încercat să se ascundă în tufișurile de la marginea câmpului, fiind adunați rând pe rând de oamenii legii. O parte dintre migranți erau cazați la centrul din Timișoara, dar alții veneau de la alte centre din țară.

În total, 110 migranți au fost ridicați astăzi, până la această oră, de forțele de ordine, o parte dintre ei fără niciun fel de documente, toții fiind acum verificați de autorități. Dintre aceștia, 10 au fost ridicați din zona Pișchia, iar nu mai puțin de 52 din zona Auchan Aradului, printre aceștia aflându-se și o femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.