Percheziții la contrabandiștii de țigări din Timișoara, Chișoda și Recaș UPDATE Ce...

Percheziții la contrabandiștii de țigări din Timișoara, Chișoda și Recaș UPDATE Ce au găsit polițiștii la locuințele suspecților

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au descins, în această dimineață, la opt adrese din Timișoara, Chișoda și Recaș.

Suspecții au fost monitorizați timp de mai multe luni fiind bănuiți de contrabandă cu țigări. În urma perchezițiilor, au fost descoperite țigări de contrabandă care urmau să fie vândute pe piața neagră. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Au fost 10 percheziții, în localitățile menționate, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018– 2021, persoanele în cauză ar fi achiziționat țigarete, pe care ulterior le-ar fi comercializat în municipiul Timișoara, Chișoda și Recaș, din județul Timiș.


În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 50.782 de țigarete netimbrate, 22,7 kg. de tutun, patru aparate pentru măcinat tutun, un aparat pentru injectat tutun, 6.600 de tuburi pentru confecționarea țigaretelor, patru plante de cannabis, o pipă pentru fumat, două cutii cu foițe pentru pipă, telefoane mobile și suma de 4.005 lei”, a transmis IPJ Timiș.

Cinci persoane au fost conduse la sediul poliției, urmând a fi audiate și a se dispune măsurile legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale. La activități, au participat polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic, ai municipiului Lugoj, orașului Recaș și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș,

Cercetările sunt continuate, în vederea probării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.