Pesedistul Ritivoiu îl acuză pe Alin Nica de faptul că se comportă...

Pesedistul Ritivoiu îl acuză pe Alin Nica de faptul că se comportă cu opoziția mai rău ca Dominic Fritz

1
DISTRIBUIȚI

Întrebat la emisiunea PRESSALERT LIVE de joi seara cum colaborează cu Alin Nica, președintele PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, consilier județean, a răspuns: „colaborăm rău. E o deziluzie pentru mine, așa cum am criticat de multe ori primăria când a fost cazul, vreau să vă dau un exemplu. În momentul votării bugetului, consilierii PSD au votat bugetul Primăriei Timișoara pentru că au fost convocați la discuții înainte, s-a ținut cont de punctul lor de vedere, ne-am putut spune și noi prioritățile și o parte au fost implementate așa cum am primit și noi de la cetățeni solicitări.


S-a ținut cont de părerea noastră în măsura în care s-a putut și în ponderea pe care o reprezentăm acolo.”

Nu același lucru s-a întâmplat și la votarea bugetului administrației județene. „Vreau să vă spun că la Consiliul Județean, PSD nu a votat bugetul și cred că este prima oară în ultimii opt ani de zile, opt ani în care PSD a condus acest consiliu județean în care bugetul nu a fost votat în unanimitate sau în oarecare unanimitate. Bugetul nu este al lor să-l cheltuie cum vor. Este al comunității”, a spus politicianul.

Mihai Ritivoiu a fost deranjat că nu a fost chemat de Alin Nica la discuții. „În fiecare an, noi chemam grupul de consilieri PNL, care venea în frunte cu Nicolae Robu, la discuții, puneam pe masă bugetul, spuneau ce priorități au, spuneau ce drumuri îi interesează și avea loc o negociere politică pe obiectivele de investiții. Și noi aveam majoritate, puteam fără ei, dar am făcut-o. Și Fritz avea majoritate, dar ne-a chemat. Nu mi se pare corect ca un partid care are niște zeci de primării să nu fie consultat. Eu, unul, am fost dezamăgit”, a mai adăugat social-democratul.

1 COMENTARIU

  1. Degeaba. De cand penelistii s-au combinat cu basistii au luat exemplul piratului national in sensul ca ,,ciocu mic ca noi suntem la botoane”… Despre presedintele cantaret , nici nu merita baligat in seama, el oricum nu conteaza , acolo conduce tartorul de la Sannicolau ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.