Pobeda Stár Bišnov e câştigătoarea Ligii a IV-a Timiş în varianta de...

Pobeda Stár Bišnov e câştigătoarea Ligii a IV-a Timiş în varianta de pandemie. „Bulgarii” au învins deziluzia ediţiei în runda finală

0
DISTRIBUIȚI
FOTO: ACS Pobeda Stár Bišnov / Facebook

Pobeda Star Bisnov a dat lovitura în ediţia 2020-21 a Ligii a IV-a Timiş, desfăşurată practic „înghesuit” pe parcursul ultimelor trei săptămâni pentru ca cel mai vestic judeţ să aibă reprezentantă la barajul de promovare. „Bulgarii” au învins în ultima etapă marea deziluzie a mini-campionatului, CS Timişul Şag, cu 2-1.

Toate echipele s-au împiedicat cel puţin o dată în sezonul „pandemic” desfăşurat după ce s-a dat „drumul” şi la fotbalul mic prin testele rapide reglementate.


Echipa din Dudeştii Vechi, Pobeda, a clacat şi ea, în antepenultima etapă, şi pentru titlul judeţean mai luptau nou promovata din Comloşu Mare şi Peciu Nou. Dar în ultima etapă Pobeda nu a mai greşit pe arena „Hristo Stoichkov” şi astfel va reprezentat Timişul la barajul de promovare în „C” (se va juca probabil în 16 şi 23 mai). Un „premiu” meritat pentru „întreaga carieră” a „bulgarilor” la nivelul judeţean de top. Timişul Şag a dezamăgit, mai ales că prin transferurile realizate, inclusiv din „C”, părea favorită certă la locul 1.

Rezultatele etapei a 9-a (ultima): Pobeda Star Bîsnov – Timişul Şag 2-1, Phoenix Buziaş – Avântul Topolovăţul Mare 3-0, CSC Peciu Nou – CS Comloşu Mare 1-0, Unirea Sânnicolau Mare – CSU UVT 0-3. Dudeştii Noi a stat.

În urma rundei finale Pobeda a acumulat 21 de puncte şi a fost urmată în clasament de Peciu Nou (19 pt.) şi Buziaş (16). AJF Timiş a dat totodată undă verde din acest weekend şi Ligii a V-a, stârnind anumite controverse legate de criteriile prin care unele echipe au fost sau nu au fost primite în competiţie. Forul a venit cu precizări legate de deciziile luate, AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.