Polițiștii locali patrulează de azi cu bicicletele pe malurile Begăi

Polițiștii locali patrulează de azi cu bicicletele pe malurile Begăi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1510049334">

Începând de astăzi, polițiștii locali patrulează pe două roți pe malurile Canalului Bega, atât dimineața cât și după amiază, în două schimburi, de la ora 09.00 până la ora 23.00.

Potrivit reprezentanților instituției, principalele aspecte vizate sunt depistarea celor care „abuzează” de decibeli, o dată cu încălzirea vremii crescând numărul teraselor și localurilor care deranjează liniștea publică. De asemenea, agenții vor fi cu ochii și pe cei care deteriorează bunurile publice ori nu respectă legislația referitoare la combaterea noului coronavirus.

Polițiștii locali pe biciclete vor primi sprijinul colegilor din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă în situațiile care pot degenera. Timișorenii îi pot aborda pe polițiștii locali pentru a le semnala direct probleme constatate pe malurile Begăi, dar pot face sesizări și la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau pe e-mail la contact@politialoctm.ro.

„Din punct de vedere polițienesc, bicicleta este privită ca o alternativă la patrularea clasică, pedestră sau cu autospecialele din dotare, deoarece, pe lângă păstrarea unui mediu sănătos, are și beneficii precum mobilitatea în trafic, pătrunderea în zone greu accesibile cu autovehiculele, acoperirea unei arii mai mari de interes în supraveghere și evident reducerea consumului de carburant și realizarea de economie la buget”, au transmis, vineri, reprezentanții Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.