Prim-vicepreședintele PSD Timiș despre porțiunea de șosea care dă coșmaruri șoferilor: Acel...

Prim-vicepreședintele PSD Timiș despre porțiunea de șosea care dă coșmaruri șoferilor: Acel tronson se poate reasfalta cu 48 de ore de lucru continuu

3
DISTRIBUIȚI

Din cauza întreruperea autostrăzii A1 pe o porțiune de aproximativ 16 kilometri (lotul 2, aflat în blocaj de mai mulți ani), între localitățile Margina (Timiș) și Holdea (Hunedoara), o porțiune din DN68A a a devenit coșmarul șoferilor care călătoresc dinspre frontiera de vest spre capitală estul României. De altfel, DRDP Timișoara a anunțat recent noi restricții pe acel sector.

Drumul este deja în lucru, însă Adrian Cionca, prim-vicepreședintele PSD Timiș, este de părere că porțiunea ar putea fi reabilitată în timp record, cu un efort concentrat. „Sunt un timișorean care merge săptămânal la București, cu mașina. În ultimele trei luni, pe tronsonul Margina – Holdea, oricât am încercat, nu am avut cum să nu fiu cuprins de o stare de enervare și chiar de revoltă. Acea porțiune de aproximativ 10 km, de drum național este efectiv arătură, nu numai că nu este nici măcar peticită, dar pe o suprafață considerabilă nu mai are deloc asfalt.


Când a fost anunțată componența noului Guvern, am avut o speranță că un deputat din Timiș, uns la Ministerul Transporturilor, va rezolva cu prioritate toate acele probleme pe care chiar el le reclama și pentru care îi tot înjura pe vechii guvernanți. Ce să văd, după aproape șase luni de la prealuarea mandatului, vocalul ex contestatar și militant pentru drumuri bune în Timiș nu a găsit soluții pentru 10 km de asfalt! Ca antreprenor în domeniul construcțiilor, atrag atenția că se putea găsi rezolvare pentru reasfaltarea integrală a acelui tronson cu 48 de ore de lucru continuu. La mai bine de două luni de când este în reparații drumul, ministrul tocmai ne-a anunțat că se deviază traficul greu și că în două luni va repara «rușinea națională». Dacă ar fi anunțat că în două zile, am fi spus că în sfârșit reclamele din social media ale celor de la USR devin realitate. Două luni însă este un termen absolut strigător la cer”, a scris Adrian Cionca într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Tronsonul acela de 10 kilometri este extrem de important, pentru că este chiar «poarta țării», pe acolo trece marea parte a importurilor și exporturilor care sunt transportate pe cale rutieră. Solicit ministrului Drulă să arate că este preocupat real să rezolve problema. Dacă acești domni care ne conduc din vorbe ar trece cu mașina pe la Coșava, ar înțelege exact situația. Dar din birou sau din telefon e greu să simți realitatea. Ministrul, prefectul județului Timiș, președintele Consiliului Județean Timiș, ar trebui să mobilizeze DRDP Timișoara și antreprenorii care muncesc la acel tronson și să se organizeze astfel încât, cu trafic închis complet, respectiva porțiune de drum să fie redată circulației în două zile sau într-un interval de doar câteva zile, nicidecum de două luni! Este inadmisibil să faci de la Sibiu la Holdea cei 160 km într-un interval de o oră și 20 de minute, iar de la Holdea la Margina, 10 km într-o oră și 40 de minute. Consider că pentru cetățenii Banatului și nu numai merită să facă toți factorii responsabili un efort”, mai spune mesajul pesedistului.

3 COMENTARII

  1. PSD sa faca ciocu mic! Fix din cauza incompetentei lor nu avem autostrada completa pana la Sibiu! Sa ii reamintim prim vicepresedintelui PSD cate decizii execrabile a luat ex-ministru al transporturilor PSDistul CUC? Din cauza PSDului sufera o tara intreaga!

  2. Adrian Cionca, prim-vicepreședintele PSD Timiș, este de părere că porțiunea ar putea fi reabilitată în timp record, cu un efort concentrat. „Sunt un timișorean care merge săptămânal la București, cu mașina. În ultimele trei luni, pe tronsonul Margina – Holdea, oricât am încercat, nu am avut cum să nu fiu cuprins de o stare de enervare și chiar de revoltă. Acea
    Bade, dar când pesedeul prin ala câta porcul, uns ministru la Transporturi anula fix lot care azi lipseste( ca știa el ca e mai „heftin” cu dublu!) nu te-a apucat revolta? Ori iti era frica sa te manifești ca nu cumva sa te ejecteze Livache!?

  3. In cele din urma e realizabil ce zice acest membru al psd? Ca psd e de aruncat la gunoiul istoriei e perfect adevarat… si ca acest partid e focusat pe minciuna.

    Dar ramane intrebarea, care e utila societatii noastre. Partidul dansului, nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.