Primăvara în Iulius Gardens din Timișoara FOTO

Primăvara în Iulius Gardens din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-871993391">

Zilele însorite s-au lăsat așteptate cam mult în acest an, însă acum ne putem bucura de frumusețea lor.

În Iulius Gardens, soarele face verdele mai… verde, nuanțele copacilor ornamentali fură toate privirile, prunii roșii, azaleele, cameliile și ceilalți arbuști au înflorit și ei, iar atmosfera efervescentă îi invită pe timișoreni la plimbare. Pe lângă spectacolul naturii, vizitatorii se pot bucura și de timp liber la terasele cafenelelor tematice cu priveliște spre parc, iar cei mici se pot distra în caruselul venețian, dar se pot alătura și aventurilor celor trei personaje năzdrăvane, la spectacolul de teatru „Cei trei purceluși”.

Descoperă frumusețea parcului și pe www.iuliusgardens.ro!

Verdele crud combinat cu albastrul cerului și arbuștii înfloriți înnobilează peisajul Iulius Gardens, aducându-i culoare și frumos. Verdele și rozul simbolizează revenirea la viață, galbenul induce stare de bine și căldură, iar roșul dă curaj pentru noi începuturi. Astfel, miile de plante decorative oferă un adevărat spectacol vizual și creează cadrul perfect pentru a-ți încărca bateriile, dar și pentru poze creative.

Odată cu sezonul cald, au reînceput și activitățile în aer liber, care de care mai diverse și plăcute. Copiii pot să pornească în călătorii de poveste în caruselul venețian, pe când tu poți să-ți dai întâlnire cu o carte pe gazonul parcului sau chiar să-ți muți aici biroul.

Tot în Iulius Gardens, săptămâna se încheie cu spectacolul de teatru „Cei trei purceluși”. Astfel, duminică, 23 mai 2021, de la ora 11.00, micii spectatori sunt invitați să se alăture aventurilor celor trei năzdrăvani.

Dacă nu ai reușit să ieși încă la plimbare poți să descoperi frumusețea parcului și pe platforma www.iuliusgardens.ro,  care reunește sub aceeași umbrelă povestea grădinilor urbane din Iulius Town Timișoara, Palas Iași și Iulius Cluj-Napoca, dar și detalii despre flora ce le înfrumusețează, galerii foto impresionante și evenimente pe care acestea le găzduiesc.

Însă, relaxarea și plimbările din parc pot fi armonios împletite și cu o experiență culinară internațională, propusă de numeroasele terase cu deschidere spre spațiul verde, unde poți să te bucuri de conceptul de „urban dining”. Indiferent că alegi preparate apetisante sau că savurezi o cafea alături de cineva drag, vei avea parte de momente speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.