Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean UPDATE...

Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean UPDATE Ce s-a descoperit la fața locului

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean Ioan Crișan, iar cercetările se fac in rem pentru omor, au declarat surse judiciare.

Surse judiciare au declarat că Parchetul General va prelua dosarul privind explozia mașinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan.


Un procuror ar putea pleca la Arad pentru cercetări și audieri. La această oră, procurorii exclud ca mașina să fi explodat întâmplător și cred că a fost vorba de un dispozitiv exploziv.

Cercetările se fac in rem, pentru omor. O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

UPDATE  Polițiștii au întocmit un cerc de suspecți în cazul exploziei de la Arad, în urma căreia a murit omul de afaceri Ioan Crișan. Cercetările se fac in rem pentru omor. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că au fost găsite urme de explozibil în urma deflagrației.

Livia Pescar, purtătorul de cuvânt al Poliției Arad a declarat că s-a întocmit un cerc de suspecți după explozia mașinii omului de afaceri Ioan Crișan. „A fost întocmit un cerc de suspecţi. Au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere și urmează să fie analizate”, a spus reprezentantul Poliției Arad.

În curând va putea începe și expertizarea cadavrului. Surse judiciare au declarat că la fața locului au fost găsite urme de explozibil, ceea ce conturează suspiciunea unui asasinat la comandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.