Rapel la Maratonul Vaccinării de la CRAFT. Se va administra și ser...

Rapel la Maratonul Vaccinării de la CRAFT. Se va administra și ser Johnson&Johnson

1
DISTRIBUIȚI

A doua ediție a Maratonului Vaccinării vine cu noutăți. Astfel, pe lângă rapelul cu doze Pfizer, la maratonul care va avea loc în perioada 14-17 mai la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, se va administra și vaccin Johnson&Johnson.


De asemenea, persoanele care se vor prezenta la cea de-a doua etapă a Maratonului vaccinării de la Timișoara vor beneficia în premieră națională de un screening al stării de sănătate.

„A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara, proiect care a dat tonul unor acţiuni similare la nivel naţional, vine, pe lângă rapelul asigurat celor vaccinaţi cu prima doză de Pfizer, cu două noutăţi, şi anume, vaccinare cu Johnson&Johnson pentru cei nevaccinaţi încă, vaccin care necesită o singură doză fiind singurul vaccin care asigură sinteza optimă de vaccin după o doză, precum şi un screening al stării de sănătate a populaţiei în premieră naţională, în cadrul unui maraton al vaccinării, prin efectuarea de teste de depistare a unor patologii cronice la persoanele cu factori de risc”, a precizat dr. Dorel Săndesc, inițiatorul evenimentului, preşedintele Asociaţiei pentru ATI „Aurel Mogoşeanu”.

Sala Polivalentă a CRAFT va redeveni centrul Maratonului Vaccinării între 14 și 17 mai. Începând de astăzi se amenajează fluxurile necesare. La prima ediție a Maratonului Vaccinării au fost imunizate 6.722 de persoane pe durata a 64 de ore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.