Recomandările doctorului Virgil Musta pentru Paște

Recomandările doctorului Virgil Musta pentru Paște

0
DISTRIBUIȚI

Pericolul infectării cu coronavirus încă nu a trecut, deși valul trei al pandemiei dă semne că se sfârșește. Medicul epidemiolog Virgil Musta atrage atenția că reuniunile de familie, cu ocazia sărbătorilor pascale, trebuie să fie organizate cu prudență.

Șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara este de părere că, în cazul în care într-o familie există persoane nevaccinate cu simptome de covid, ar fi bine să se izoleze, chiar dacă celelalte persoane au fost imunizate.

„Noi, încetul cu încetul, trebuie să revenim la o viață normală, dar cu mai multă prudență, în sensul să evităm aglomerația acolo unde trebuie să mergem sau suntem în zone aglomerate să purtăm în continuare măști și atunci cred că nu va fi nicio problemă ca să ducem o viață normală.


La întâlnirile de familie, atâta timp cât familiile sunt vaccinate cred că nu este o problemă. La cei nevaccinați, cred că și acolo se pot întâlni dar trebuie să fie mai prudenți tocmai dacă unul dintre membrii familiei prezintă simptomatologie, e bine să se izoleze până la lămurirea diagnosticului să nu intre în colectivitate”, a declarat medicul Virgil Musta la Radio Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.