Replica viceprimarului Lațcău pentru directorul Horticultura: „E o minciună că l-aș fi...

Replica viceprimarului Lațcău pentru directorul Horticultura: „E o minciună că l-aș fi intimidat să își dea demisia săptămâna trecută, dar profit de ocazie să i-o cer acum”

1
DISTRIBUIȚI
Andrei Drăgilă (dreapta)

Viceprimarul Ruben Lațcău i-a dat replica directorului Andrei Drăgilă, care l-a acuzat de intimidare și că i-a cerut demisia de la Horticultura.

„De 30 de ani conduce domnul Drăgilă societatea Horticultura. Au trecut regimuri, guverne, mineriade, primari și generații întregi de consilieri locali, dânsul a rămas. Ca și cum ar fi primit moștenire o societate publică și patrimoniul pe care îl administrează”, a transmis Lațcău.

Edilul susține că nu este adevărat că l-ar fi intimidat pe Drăgilă să își dea demisia săptămâna trecută, dar că nu are nicio problemă în a face acest lucru public, pe pagina sa de Facebook.

„E o minciună că l-aș fi intimidat pe domnul Drăgilă să își dea demisia săptămâna trecută, dar profit de ocazie să i-o cer acum, în văzul tuturor. Domnule Drăgilă, aveți 69 de ani. Horticultura are un contract de 70 de milioane de lei cu primăria, dar se chinuie să trăiască. Utilajele sunt îmbătrânite, halele și clădirile sunt degradate, oamenilor le lipsesc un minimum de dotări să-și facă treaba.


Parcul Rozelor, malurile Begăi, Parcul Botanic, mașinile parcate pe pietonale, halele de pe Avram Imbroane, coșurile fără saci de gunoi, iarba netunsă și multe altele, toate dovezi ale faptului că sunteți depășit”, a fost de părere viceprimarul.

p

Ruben Lațcău a mai precizat că societatea și directorul ei se laudă cu indicatori de profit depășiți cu 550%.

„Eu nu am trăit vremurile în care planul cincinal se realiza într-un an, dar asta văd că este mentalitatea conducerii societății. Nu mă interesează hârtiile cu care se blindează aceste rămășițe ale trecutului, mă interesează prezentul și viitorul. S-a terminat cu lingușeala. Am să cer noului Consiliu de Administrație să analizeze temeinic modul în care societatea este condusă și să ia toate măsurile care se impun”, a mai transmis edilul.

Vă reamintim că, ieri, consiliul de administrație al Horticultura SA a fost schimbat, într-un „maraton” de ședințe AGA ale firmelor municipalității, pe care viceprimarul Ruben Lațcău le-ar fi vrut private.

1 COMENTARIU

  1. Cel mai corect ar fi ca acest personaj trist sa ne spuna ce meserie are, dupa care penalul sa isi de-a el demisia. Ar fi singurul lui act normal din viata lui ratata de copil batran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.