Comitet Director modificat la Ripensia. Marilen Pirtea, rectorul UVT, preşedinte de onoare...

Comitet Director modificat la Ripensia. Marilen Pirtea, rectorul UVT, preşedinte de onoare la roş-galbeni

0
DISTRIBUIȚI
Marilen Pirtea, primul de la dreapta la stânga. Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timişoara a anunţat astăzi un nou Comitet Director al clubului. Principalele schimbări care ies în evidenţă sunt cele care implică mai mult Universitatea de Vest în viaţa clubului. Astfel, rectorul UVT, Marile Pirtea, a fost numit preşedinte de onoare la clubul de fotbal, în timp ce Mădălin Bunoiu, prorector al instituţiei de învăţământ superior, este acum unul dintre cei nu mai puţin de cinci vicepreşedinţi ai lui „Ripi”.

„Consiliul de Administrație al Ripensiei UVT a ratificat componența noului Comitet Director al clubului”, se arată în anunţul de azi al divizionarei secunde. După cum se ştie Ripensia se află în parteneriat cu Univ. de Vest, fapt vizibil în comunicări şi la capitolul imagine, deşi denumirea oficială a clubului a rămas: AFC Ripensia Timişoara.

Legătura dintre cele două entităţi pare acum şi mai puternică, prof.


univ. dr. Marilen Pirtea a fost numit preşedinte de onoare, asta în timp ce, bineînţeles, funcţia de preşedinte e ocupată în continuare de Dumitru Mihu, totodată principalul finanţator al clubului. Alte modificări sunt la capitolul vicepreşedinţi. Astfel că, dacă în vechea organigramă se aflau în această postură doar Radu Ienovan (membru asociat fondator şi fostul preşedinte al clubului – primul de la reînfiinţarea echipei) şi Erol Baeram (membru asociat fondator). Acum, tot pe post de „vice” apar: conf. univ. dr. Mădălin Bunoiu (prorector UVT), Antonio Bădescu (reprezentantul partenerului Juventus Timișoara) şi Eduard Lambert (reprezentant al Grupului de Sprijin Garda Ripensia).

„Consolidarea Comitetului Director are ca scop profesionalizarea clubului pentru atingerea unor obiective superioare în sezonul următor, întărirea parteneriatului cu Universitatea de Vest din Timișoara și dezvoltarea Academiei Ripensia UVT”, se mai arată în comunicatul Ripensiei.

Recent, Ripensia a anunţat public că se află în căutarea unui manager general.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, până acum a fost oficializată doar despărţirea de Alexandru Popovici, atacant care a semnat apoi cu CSM Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.