R’n’B de Timișoara, cu voci suave, zahăr ars și tonuri calde, în...

R’n’B de Timișoara, cu voci suave, zahăr ars și tonuri calde, în noul single semnat Kara

0
DISTRIBUIȚI

După ce și-a lansat single-ul de debut Deepinto la sfârșitul anului trecut, Kara a evenit în atenția melomanilor cu o piesă nouă care poartă numele de Karamel Dreams.

„RnB beats, voci suave, zahăr ars.


Tonuri calde se lichefiază, versuri se preling, un beat clasic RnB, reprezentativ KARA. KARAMEL DREAMS prezintă o entitate, un mister pe care o/îl urmărim în vise, a cărei prezență așteptăm să ni se arate. Și dacă visele sunt realitatea, iar viața ficțiunea?”, a spus tânăra artistă despre noul ei single.

Pe numele ei adevărat Cara Andrada Bianca, artista a fost influențată de preferințele părinților ei și a început să ia lecții de balet la vârsta de 5 ani. „Cânt și dansez de când mă știu, dar am început timid cu lecții de balet la 5 ani (timp de 3 ani), apoi lecții canto la 15 ani (timp de 4 ani).Am fost influențată de preferințele părinților mei, fani Prince, Michael Jackson, Whitney Huston, Evelyn Thomas. Viața de artist asumată a prins contur în 2017, în momentul în care mi-am deschis sufletul și corpul spre dans, dans liber, dans pur, dans natural, freestyle. Este ce mă definește și îmi inspiră creația zi de zi”, a mărturisit Kara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.